Om Starklint PR

Public Relations are not just what we do - it's what we are

Starklint PR er et mode- og livsstilsorienteret pr-bureau med et solidt fodfæste i modebranchen - specialiseret i brand-building og kommunikation og eksperter i de sociale medier. Starklint PR er grundlagt af Mette Starklint, der ikke kun har lagt navn til - men også hjerte og sjæl.

Bag Starklint PR står i dag et team af modepassionerede piger, der inderligt brænder for deres fag.

Hos os er betydningsfulde relationer - lige fra kunder, samarbejdspartnere til redaktører - selve grundlaget for alt, hvad vi gør.  Vi gør en dyd ud af, at opretholde de personlige relationer til vores kunder, netværk og samarbejdspartnere, der tæller den danske presse, bloggere, stylister og kendisser mm.

Vi har gennem vores erfaringer udviklet en uimodståelig trang til yderligere fordybelse og lyst til et mere indgående kendskab til brands fra A - Z. Vi har et bredt kendskab til modebranchen, der sikrer at vi med unik og innovativ tænkning kan skabe de bedste resultater for de brands og virksomheder, som vi arbejder sammen med.

Vi er specialister på online og sociale medier og kan med elegance og lethed navigere blandt de nyeste trends og tendenser på alle online medier.

Vi leverer komplette løsninger og skræddersyede strategier, der er designet og udført præcist efter de enkeltes brands behov og ønsker.  Vi fordyber os i hver af vores kunder, så de hver i sær kan skille sige ud på alle niveauer.

Hos os er PR ikke kun glamour og glitter - det er hårdt arbejde og dedikation.

Mette Legarth Starklint

Owner - mette@starklintpr.dk

Mette er kvinden og navnet bag Starklint PR. Hun er uddannet designteknolog med speciale i brandbuilding, og har arbejdet mange år i branchen som PR koordinator.
Mette har tidligere arbejdet med profilskabning af brands rent visuelt i form at merchandising af butikker og har også flirtet med salgsbranchen både som sælger og coach, hvilket har givet indgående kendskab til slutforbrugeren og deres købsmønster.
Mette er meget passioneret i sit arbejde og lader sig sjældent slå ud af bump på vejen, men navigerer på bedste vis uden om og forsætter sin udvikling. Hun er meget kreativ og har mange skøre idéer og noterer dem altid ned i håbet om, at få lov til en skønne dag at realisere dem alle.
Mette er Starklints Bosslady - men sørger altid for at det er skønt at gå på arbejde for alle. Hun forkæler sine ansatte - både med smil, lækkerier og god energi.
Mette er dybt afhængig af sin morgenlatte - og dagen er først rigtig begyndt, når den er lavet. 

Tre ting jeg altid har i min taske:
- Solbriller - mit absolut yndlings accessories året rundt - og gerne to til tre par, så der er noget at skifte mellem. Mine yndlings tæller Ray-Bans klassiske Aviator og Wayfarer, samt mine uundværelige store 60'er inspirerede Gucci shades. Min taske rummer som regel også min datters pink Hello Kitty solbriller.
- Læbepomade og rød eller pink lipgloss - det kan altid lige redde evt. tørre læber eller shine up på en ellers kedelig dag
- Min iPhone - min absolutte bedste ven og personlige assistent, der altid holder mig informeret og opdateret på aftaler, events, sociale medier, familie og venner

Min yndlingssæson:
Jeg elsker spring/summer sæsonen, der for mig byder på bare ben, maxikjoler og skønne skirts, mit yndlings accessories - solbriller, bare tæer i lækre sandaler og flotte nylakerede negle til at matche alle de skønne sommerfarver.

Hvad laver jeg, når jeg ikke er hos Starklint?
Sjældent er jeg helt væk fra Starklint PR. Det er et gensidigt kærlighedsforhold og jeg kan som regel ikke undvære min life companion længere tid af gangen.
Ud over Starklint PR bruger jeg al min tid på mit absolutte yndlings minimenneske, min datter Annabell, og vores lille franske bulldog Alfie. Jeg får ro i sindet, når jeg hører børnefødder og små poter gå hen over gulvet.
Når det en sjælden gang rammer mig løber jeg en tur, men det er mere samvittighed end lyst, der er drivkraft for dette.
Jeg restituerer med et langt karbad, som er en af de eneste ting, der virkelig får mig til at slappe af og lade tiden stå stille for en kort stund

Marie Christine Meurs-Gerken

PR Consultant - mc@starklintpr.dk

Marie Christine er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet, hvor hun specialiserede sig i kulturformidling og sociale medier. Hun har haft tilknytning PR branchen siden slutningen af studiet gennem en række små danske virksomheder. Udover dette er Marie Christine partner i Vølve, der laver naturlige hudplejeprodukter. Marie Christine har altid mange projekter i gang, og hun er lige passioneret med alt hvad hun laver. Der er ikke meget der skræmmer Marie Christine - hun er altid klar til at tage fat, og kender til alle aspekter af PR. Marie Christine er en livsnyder, og hendes største fornøjelser inkluderer mad, rejser og mode. Og sociale medier.

Tre ting jeg altid har i min taske: 
- Min Iphone har jeg altid med mig. Jeg bruger den til at tjekke Facebook og Instagram (lidt for ofte). Og så elsker jeg at bruge den til at forevige hverdagens små, skønne øjeblikke.
- Vølves vidundersalve og læbepomade er mine faste følgesvende - læbesalven både plejer læberne og giver dem et fint shine, og vidundersalven bruger jeg især til hænderne, men den kan også lige bruges til at samle hårspidserne i løbet af dagen.
- Sidst men ikke mindst har jeg altid min power bank med i tilfælde af, at min telefon skulle løbe tør for batteri. 

Min yndlingssæson: 
S/S kollektionerne har det med at være lysere, og det er en tid hvor alt er nyt (igen). For mig betyder forår en frisk start og forandringer. Vinteren er på tilbagegang, og folk strømmer igen ud på gaden uden et forfrossent ansigtsudtryk.

Hvad jeg laver når jeg ikke er ved Starklint?
Når jeg ikke er på kontoret, har jeg som oftest travlt med arbejdet på Vølve. Når jeg ikke lige er i gang med Vølve, så er jeg tit i køkkenet eller på en ny restaurant og ellers bruger jeg min fritid på at indhente det forsømte med mine venner eller træne. Sidstnævnte gør jeg kun  fordi jeg spiser så meget mad og kage... Jeg elsker at rejse, og rejser så meget som mulig, da man ikke kan rejse for meget i min verden! Hamburg og Paris er for tiden favoritterne, men udover storbyferier, så elsker jeg at tage til mere eksotiske destinationer, fx på trekkingture til Tibet og Nordengland. Jeg tager også meget gerne i sommerhus for at lade op med en god bog, lave lækker mad fra lokale gårdbutikker og bare nyde livet. Det er ren afslapning! Sammen med mine veninder er mad, sladder og rigelige mængder bobler de faste ingredienser til en fantastisk aften.

Mediebank Login

Udfyld med informationer og log på vores billedbank

Ønsker du at få adgang ?

Har du glemt dit kodeord ?