Om Starklint PR

Public Relations are not just what we do - it's what we are

Starklint PR er et mode- og livsstilsorienteret pr-bureau med et solidt fodfæste i modebranchen - specialiseret i brand-building og kommunikation og eksperter i de sociale medier. Starklint PR er grundlagt af Mette Starklint, der ikke kun har lagt navn til - men også hjerte og sjæl.

Bag Starklint PR står i dag et team af modepassionerede piger, der inderligt brænder for deres fag.

Hos os er betydningsfulde relationer - lige fra kunder, samarbejdspartnere til redaktører - selve grundlaget for alt, hvad vi gør.  Vi gør en dyd ud af, at opretholde de personlige relationer til vores kunder, netværk og samarbejdspartnere, der tæller den danske presse, bloggere, stylister og kendisser mm.

Vi har gennem vores erfaringer udviklet en uimodståelig trang til yderligere fordybelse og lyst til et mere indgående kendskab til brands fra A - Z. Vi har et bredt kendskab til modebranchen, der sikrer at vi med unik og innovativ tænkning kan skabe de bedste resultater for de brands og virksomheder, som vi arbejder sammen med.

Vi er specialister på online og sociale medier og kan med elegance og lethed navigere blandt de nyeste trends og tendenser på alle online medier.

Vi leverer komplette løsninger og skræddersyede strategier, der er designet og udført præcist efter de enkeltes brands behov og ønsker.  Vi fordyber os i hver af vores kunder, så de hver i sær kan skille sige ud på alle niveauer.

Hos os er PR ikke kun glamour og glitter - det er hårdt arbejde og dedikation.

Mette Legarth Starklint

Owner - mette@starklintpr.dk

Mette er kvinden og navnet bag Starklint PR. Hun er uddannet designteknolog med speciale i brandbuilding, og har arbejdet mange år i branchen som PR koordinator.
Mette har tidligere arbejdet med profilskabning af brands rent visuelt i form at merchandising af butikker og har også flirtet med salgsbranchen både som sælger og coach, hvilket har givet indgående kendskab til slutforbrugeren og deres købsmønster.
Mette er meget passioneret i sit arbejde og lader sig sjældent slå ud af bump på vejen, men navigerer på bedste vis uden om og forsætter sin udvikling. Hun er meget kreativ og har mange skøre idéer og noterer dem altid ned i håbet om, at få lov til en skønne dag at realisere dem alle.
Mette er Starklints Bosslady - men sørger altid for at det er skønt at gå på arbejde for alle. Hun forkæler sine ansatte - både med smil, lækkerier og god energi.
Mette er dybt afhængig af sin morgenlatte - og dagen er først rigtig begyndt, når den er lavet. 

Tre ting jeg altid har i min taske:
- Solbriller - mit absolut yndlings accessories året rundt - og gerne to til tre par, så der er noget at skifte mellem. Mine yndlings tæller Ray-Bans klassiske Aviator og Wayfarer, samt mine uundværelige store 60'er inspirerede Gucci shades. Min taske rummer som regel også min datters pink Hello Kitty solbriller.
- Læbepomade og rød eller pink lipgloss - det kan altid lige redde evt. tørre læber eller shine up på en ellers kedelig dag
- Min iPhone - min absolutte bedste ven og personlige assistent, der altid holder mig informeret og opdateret på aftaler, events, sociale medier, familie og venner

Min yndlingssæson:
Jeg elsker spring/summer sæsonen, der for mig byder på bare ben, maxikjoler og skønne skirts, mit yndlings accessories - solbriller, bare tæer i lækre sandaler og flotte nylakerede negle til at matche alle de skønne sommerfarver.

Hvad laver jeg, når jeg ikke er hos Starklint?
Sjældent er jeg helt væk fra Starklint PR. Det er et gensidigt kærlighedsforhold og jeg kan som regel ikke undvære min life companion længere tid af gangen.
Ud over Starklint PR bruger jeg al min tid på mit absolutte yndlings minimenneske, min datter Annabell, og vores lille franske bulldog Alfie. Jeg får ro i sindet, når jeg hører børnefødder og små poter gå hen over gulvet.
Når det en sjælden gang rammer mig løber jeg en tur, men det er mere samvittighed end lyst, der er drivkraft for dette.
Jeg restituerer med et langt karbad, som er en af de eneste ting, der virkelig får mig til at slappe af og lade tiden stå stille for en kort stund

Marie Christine Meurs-Gerken

PR Consultant - mc@starklintpr.dk

Marie Christine er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet, hvor hun specialiserede sig i kulturformidling og sociale medier. Hun har haft tilknytning PR branchen siden slutningen af studiet, og gennem en række små danske virksomheder. Udover dette er Marie Christine partner i Vølve, der laver naturlige hudplejeprodukter. Marie Christine har altid mange projekter i gang, og hun er lige passioneret med alt hvad hun laver. Der er ikke meget der skræmmer Marie Christine - hun er altid klar til at tage fat, og kender til alle aspekter af PR. Marie Christine er en livsnyder, og hendes største fornøjelser inkluderer mad, rejser og mode. Og sociale medier.

Tre ting jeg altid har i min taske: 
- Min Iphone har jeg altid med mig. Jeg bruger den til at tjekke Twitter, Instagram og Facebook (lidt for ofte). Og så elsker jeg at bruge den til at forevige hverdagens små, skønne øjeblikke.
- Derudover har jeg altid Vølves vidundersalve og læbepomade med i tasken. De er mine ultimative life savers, specielt når vinteren rammer.
- Sidst men ikke mindst har jeg altid lidt makeup i tasken til at friske ansigtet op med i løbet af dagen. Det er rart lige at kunne friskes op i løbet af dagen - fx hvis jeg skal noget lige efter arbejde.

Min yndlingssæson: 
Den er svær, men jeg ville nok vælge spring / summer. S/S kollektionerne har det med at være lysere, og det er en tid hvor alt er nyt (igen). For mig betyder forår en frisk start og forandringer. Vinteren er på tilbagegang, og folk strømmer igen ud på gaden uden et forfrossent ansigtsudtryk. Det bedste er næsten, at jeg kan begynde at bruge alle mine ballerinaer igen - det glæder jeg mig til hvert år.

Hvad jeg laver når jeg ikke er ved Starklint?
Når jeg ikke er på kontoret, har jeg som oftest travlt med arbejdet på Vølve. Der skal som oftest skrives en masse tekst- og pressemateriale, og så skal der forberedes messer osv. Når jeg ikke lige er i gang med Vølve, så er jeg tit i køkkenet eller på en ny restaurant og ellers bruger jeg min fritid på at indhente det forsømte på min blog. Jeg rejser så meget som muligt, for man kan ikke rejse for meget i min verden! Hamburg og Paris er for tiden favoritterne, men udover storbyferier, så elsker jeg at tage til mere eksotiske destinationer, fx på trekkingture til Tibet og Nordengland. Jeg tager også gerne i sommerhus for at lade op, lave lækker mad fra lokale gårdbutikker og bare nyde livet. Sammen med mine veninder er mad, sladder og rigelige mængder bobler de faste ingredienser til en god og hyggelig aften.

Anne Lundbæk Laursen

Praktikant - anne@starklintpr.dk

Anne studierer til dagligt på HA(kom). på CBS på 6. semester, hvor hun til sommer bliver bachelor. Anne har en passion for kommunikation og branding, og har længe gerne ville prøve hendes kommunikative evner af i mode og PR-branchen. Hun har erfaring med kommunikation og marketing fra både rekruttering og forsikringsbranchen, og har derfor flere forskellige kompetencer indenfor sit fag. Det der motiverer Anne er at kunne være med til at kunne gøre en forskel - både i forhold til kommunikationsstrategier og mål, men også i forhold til at skabe en god social stemning ved at have en positiv tilgang til tingene.

Tre ting jeg altid har i min taske: 
- Min Iphone. Jeg er ligesom de fleste andre rimelig afhængig af min telefon, og jeg går sjældent uden i min taske eller jakkelomme. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg ikke var så afhængig af den, men på den anden side er jeg i en branche, hvor man bare hele tiden skal være opdateret på de sociale medier, hvilket gør at jeg lidt bruger det som en undskyldning for mig selv.
-Læbepomade. Jeg får, ligesom så mange andre, hurtigt tørre læber, og derfor har jeg altid en læbepomade liggende i tasken. Jeg er specielt glad for min Clarins Læbepomade, som er en blanding af en lipgloss og læbepomade, hvilket gør at den både er plejende, men samtidig også giver et flot shine til læberne.
- Tyggegummi/pastiller. Jeg føler mig bedst tilpas, når jeg ved, at jeg har noget frisk til munden klar i min taske efter et cafébesøg eller en forelæsning.

Min yndlingssæson:
Jeg har svært ved at vælge en yndlingssæson, fordi jeg synes det afhænger meget af, hvilket "mood" jeg er i. Sommer er selvfølgelig min absolutte yndlingsårstid, og det er så befriende at kunne gå ud og købe sommerkjoler og sandaler til sommervejret. På den anden side synes jeg også, at der er noget hyggeligt ved at finde flotte striktrøjer og de perfekte vinterstøvler til efteråret. Når alt kommer til alt og jeg skulle vælge, ville jeg nok vælge spring/summer, da det er en sæson, hvor man bare kan hoppe i farver og blomsterprint som kun kan gøre en glad!

Hvad jeg laver når jeg ikke er ved Starklint?
Når jeg ikke er hos Starklint, bruger jeg det meste af tiden sammen med mine venner eller familie. Derudover (når jeg har en god periode) er jeg også rigtig glad for at træne eller gå en lang tur - oftest når det er godt vejr. Hvis jeg skal holde en rigtig "fridag" er jeg til at finde på min sofa med en god Netflix serie og min højtelskede Cola zero! Derudover elsker jeg at rejse, og jeg prioriterer altid at rejse steder hen jeg aldrig har været før. 

Marie Enderleit

Praktikant - marie@starklintpr.dk

Marie er 26 år og studerer markedsføring på Copenhagen Business Academy. Hun har arbejdet mange år i detailbranchen, men har nu fundet den rette vej - nemlig PR & Markedsføring. Marie er meget ihærdig og er meget motiveret for at opnå sine mål i livet. Dette har blandt andet ført til flere spændende praktikpladser som omhandler PR og markedsføring. Hun elsker nye udfordringer og at tilegne sig nye kompetencer og evner.

Marie er en glad energibombe og prøver altid at bidrage med sit drive, men ikke mindst med sit gode humør! Hun er det største slikøre og er altid med på at spise kage. For hende kunne fredagskage sagtens gælde for alle dagene i ugens løb.  

 Tre ting jeg altid har i min taske:

- Telefon! Jeg er dybt afhængig af min iphone som jeg har med overalt for blandt andet at tage fine billeder, følge med på de sociale medier, få daglige updates fra veninder, familie og kæreste.
- Makeuppung. Jeg kan blive betegnet som lidt af en dullewaps når det kommer til makeup. Jeg har altid det hele med - men er en stor tilhænger af concealer, en god highligther og en fin læbestift som er perfekt til at løfte ens look til at være frisk og fint.
- Jeg har ofte og faktisk altid noget sødt med i tasken. Dette kan være gajoler, muslibarer eller figenstænger. Jeg er et stort slikøre og elsker at spise søde sager. Det er med til at holde min energi og mit humør for den sags skyld. Det går jo ikke at blive "hangry" lige pludseligt.  

Min yndlingssæson
Jeg elsker generelt efterår og flotte lækre striktrøjer. Dog er jeg blevet stor fan af kombinationen af bare ben, fine sommerkjoler og flotte sneakers. Sommeren byder på varme sommeraftener, hvor man bare behøver en lille bluse over skuldrene for at holde sig varm og det elsker jeg. Derfor må jeg sige spring/summer kollektionerne da de gør mig glad og i godt humør!

 Hvad laver jeg, når jeg ikke er hos Starklint?

Når jeg ikke er hos Starklint PR, bruger jeg tiden sammen med skønne veninder, min dejlige familie og fantastiske kæreste. Jeg elsker at drikke vin og diskutere diverse spændende pigeting med mine veninder. Derudover tager jeg i ny og næ en smuttur til Århus, hvor min kæreste bor og studerer lige nu. Jeg er altid glad for at spise lækker mad og være kulturel. Jeg går meget op i at se mine små søde niecer som betyder alverdens for mig. Derudover prøver jeg altid at tage mig sammen til at starte i fitness - men der sker aldrig det helt store på den front. Lige for tiden har jeg stort fokus på interiør og at indrette min dejlige lejlighed. Her elsker jeg også at slappe af med en dokumentar eller spændende serie!

Mediebank Login

Udfyld med informationer og log på vores billedbank

Ønsker du at få adgang ?

Har du glemt dit kodeord ?